İzmir’de Buz Lazer Epilasyon Uygulaması

Koyu ten buz lazer teknolojisine uygun mu?

Yeni nesil lazer epilasyon teknolojilerine en önemli farkı tüm ten renklerine uygunluğudur. Dört mevsim boyunca ten renginiz ne kadar koyu olursa olsun Buz Lazer sisteminden faydalanabilirsiniz.

Buz Lazer hangi mevsimde yapılabiliyor?

Buz Lazer ile her mevsim faydalanabilirsiniz. Eski sistem lazer epilasyon sistemleri ten rengi koyulaştıkça etkisi de azalırdı. Koyu tenlerde bile etkili sonuçlar almanızı sağlayan Buz Lazer sistem ile bronz tene sahip olduğunuzda tedaviden faydalanabilirsiniz.

Yüz bölgesinde buz lazer epilasyon uygulaması

Yüzdeki tüylerde eski nesil lazer sistemlerinin faydalı olmamasının başlıca nedeni  yüzdeki bulunan tüylerin çok açık renk ve daha ince olmasıdır. Eski nesil lazer epilasyon uygulama yapıldığında yüzde tetikleme yaptığı gözlemlenmiştir. Buz Lazer (Soprano Ice),yüzdeki en ince ve en açık tüylerde bile etkili olan bir teknolojiye sahiptir. Yüzdeki tüylerle uygulama yapılacak bölgelerin çok küçük olması eski lazer sistemlerinin aplikasyon başlıklarının bu bölgelere uygulama yapılamayacak kadar büyük olmasıydı. Buz lazer sistemi ile kaş arası gibi daha küçük bölgeler için tasarlanmış başlıklara sahiptir.

Ortalama kaç seans  gerekiyor?

Altı hafta aralıkla yüz bölgesi hariç tüm vücut uygulamalarında ortalama  6-10 seans arası sürmekte iken yüz bölgesi dört hafta da bir yapılıp ortalama 10-12 seans sürebilir. Kişiye bitme garantisi verilmez. Bu seans aralıklarında bitmediği takdirde kişiye özel indirim yapılır.

İşlem sırasında acı hissediliyor mu?

Soprano Ice lazer sisteminin eski nesil lazer epilasyon tedavilerine göre en belirgin farkı çok daha konforlu ve acısız olmasıdır. Bikini bölgesi gibi en hassas yerlerde bile canınız acımayacak. Özellikle acı eşiği çok düşük olan kadın ve erkeklerde bile en çok tercih edilen sistem Buz Lazer dir.

 

Daha fazla bilgi için NUTRA SYSTEM Buz Lazer Epilasyon Linkine Giriş Yapınız.

http://www.buzlazerepilasyon.com/